Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

 

                                                                                       PDV Duivensport Reuver.

 Peter Benders schrijft wedvlucht Bordeaux op zijn naam.

Vrijdag werden in Bordeaux, op een afstand van 865 km, provinciaal 2824 duiven van 293 liefhebbers om 07.30 uur gelost. Hiertussen zaten 84 duiven van 6 liefhebbers van onze vereniging en hier viel de eerste duif bij Peter Benders uit Blerick in de avond om 19.23 uur en deze bereikte een gemiddelde snelheid van ruim 73 km per uur. Op de tweede plaats volgde Jan Pansters, wonend in Swalmen, vóór de tweede duif van Peter. Herm Lemmen volgde op de vierde plaats vóór twee duiven van Peter op plaats vijf en zes.
De 24 prijzen waren na twee en een half uur verspeeld.

In  samenspel de Grensstreek met 104 duiven van 9 liefhebbers zien wij Peter beginnend op plaats zes en ook hier stond de vlucht voor onze vereniging twee en een half uur open.

In vlieggebied midden Limburg, met 624 duiven van 61 liefhebbers, begint Peter met prijs 49 en Jan op 71 en zijn de prijzen al om half negen in de avond verspeeld.

Provinciaal begint Peter met prijs 155 en behaalt hier vier prijzen van zijn elf ingezette duiven en waren de prijzen één uur eersder dan in onze vereniging verspeeld.

 
 

TERUG NAAR OVERZICHT