Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

  PDV Duivensport Reuver.

Eerste drie prijzen voor Ine de Rijck.

Zaterdagmorgen om 07.15 uur werden in Issoudun provinciaal 3249 duiven van 254 liefhebbers gelost bij een noord-noordoosten wind. Hiertussen zaten 53 duiven van 8 liefhebbers van onze vereniging en na 8 uur en 23 minuten vliegen vielen twee duiven, waaronder haar eerst getekende, gelijk op de klep van Ine de Rijck gevolgd drie minuten later door haar derde duif.

Dit waren de eerste drie prijzen in de vereniging én in samenspel de Grensstreek van 61 duiven ingezet door 9 liefhebbers. De vlucht stond 38 minuten open, voordat de 18 prijzen verspeeld waren en de twee kopduiven bereikten een gemiddelde snelheid van ruim 67 km per uur.

Provinciaal konden wij bij deze kopwind tegenover de liefhebbers op de kortere afstand in het zuiden weinig eer behalen. Toch zien wij Louis en Roy, die onder de naam van Ine spelen, hier op de plaatsen 52, 53 en 70 beginnen en behalen hier nog 16 prijzen van hun 23 ingezette duiven.

In vlieggebied Midden Limburg met 742 duiven van 58 liefhebbers beginnen Louis en Roy met prijs 21, 22 én 29 en behalen hier 15 prijzen.
Jos Smeets volgt in de vereniging op de vierde plaats vóór Hoezen-Steinhage op vijf.


 

TERUG NAAR OVERZICHT