Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

 

PDV Duivensport Reuver.

Eerste én tweede prijs voor Jos Smeets.

Ook op zondag werden in Marche op een afstand van 129 km, om 11.15 uur van de vereniging 399 duiven van 24 liefhebbers gelost voor de eerste natoer vlucht. Met een gemiddelde snelheid van 96 km per uur viel de eerste duif, zijn eerst getekende, bij Jos Smeets en zijn tweede viel bijna drie minuten later en was nog goed voor de tweede plaats!

Jos behaalde ook de eerste prijs in vlieggebied midden Limburg van 1618 duiven van 106 liefhebbers; een schitterende prestatie!!

Coen Killaars uit Belfeld volgde op plaats drie en zijn plaatsgenoot Kurt Bonke volgde op plaats vier. Jos zien wij weer op vijf én zes en speelt 12 van zijn 16 ingezette duiven in de prijzen.
De vlucht stond bijna een half uur open voordat de 133 prijzen verspeeld waren.

In samenspel de Grensstreek, met 786 duiven van 44 liefhebbers, zien wij Jos ook op de eerste plaats en zijn tweede duif op de negende en hier stond de vlucht ongeveer 23 minuten open voordat de 262 prijzen verspeeld waren en hier kwamen wij enkele prijzen te kort.

Veel liefhebbers hadden op deze vlucht problemen om de duiven binnen te krijgen. Als er ergens op de daken nog water stond trokken er veel naartoe en verbleven daar een aantal minuten voordat deze over de antenne naar binnen liepen.


 

 

TERUG NAAR OVERZICHT