Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 PDV Duivensport Reuver.

Overwinning eerste jonge duivenvlucht voor Jan Op het Veld.

Zondagmorgen werden in Marche op een afstand van 129 km, om 07.15 uur van onze vereniging 342 duiven van 15 liefhebbers gelost. Bij een sterke w-zw wind viel de eerste duif met een gemiddelde snelheid van 100 km per uur bij Jan Op het Veld, snel gevolgd door een duif van Kurt Bonke uit Belfeld en op plaats drie Frans Rutten uit Horst. Hierna zien wij Kurt op plaats vier, vijf én zes en Jan weer op zeven vóór de comb.Geert Hoezen-Wim Steinhage op acht en Jeu Theunissen op negen. Geert en Wim spelen hier 13 van hun 18 ingezette duiven in de prijzen, waarvan 10 prijzen bij de eerste 21!

De vlucht stond hier 14 minuten open voordat de 114 prijzen verspeeld waren.

In samenspel de Grensstreek, met 510 duiven van 27 liefhebbers zien wij op de eerste zeven plaatsen duiven van onze liefhebbers en hier stond de vlucht 17 minuten open voordat de 170 prijzen verspeeld waren en wij hier 16 prijzen over hadden.

In vlieggebied midden Limburg, met 2598 duiven van 104 liefhebbers, zien wij ook hier Jan op de eerste plaats gevolgd door Kurt op de tweede plaats en Frans op plaats vijf. Verder zien wij hier Kurt ook op plaats 8, 9 én 10 en Jan ook nog op 11! Alweer een mooie prestatie van onze liefhebbers en hier stond de vlucht zelfs 28 minuten langer open, zodat wij hier veel prijzen over hadden.


 

 

TERUG NAAR OVERZICHT