Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 PDV Duivensport Reuver.

Thijs Smeets schrijft derde natoer vlucht op zijn naam.

Zaterdag , één uur na de lossing in Melun, werden in Rethel, op een afstand van 233 km, 248 duiven van 18 liefhebbers van onze vereniging om 08.45 uur gelost. Ging de overwinning van Melun deze zaterdag naar zijn vader Toon, nu op deze vlucht ging zoon Thijs met de eer strijken én klopte zijn broer Jos met slechts 20 seconden voor plaats twee.
Deze twee duiven vielen om 11.06 uur op hun naast elkaar gelegen hokken en bereikten een gemiddelde snelheid van 98 km per uur. Het was dus deze zaterdag weer een feest voor de familie Smeets, die op beide vluchten aan de kop staan! De derde én vijfde prijs schreef de comb.Hoezen Steinhage op zijn naam en op plaats vier zien wij Frans Rutten uit Horst. Thijs én ook Geert en Wim van genoemde combinatie spelen met hun zes ingezette duiven : een clean sweep!
De vlucht stond ongeveer een half uur open, voordat de 83 prijzen verspeeld waren.

Ook in samenspel de Grensstreek, met 550 duiven van 37 liefhebbers, zien wij Thijs én Jos op de eerste drie plaatsen en hier werd de prijsvlucht enkele minuten eerder afgesloten, waardoor wij hier 3 prijzen te kort kwamen.


 

 

TERUG NAAR OVERZICHT