Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

   PDV Duivensport Reuver.
Huldiging kampioenen en jubilarissen.

Zaterdagmiddag 13 januarie werden in ons verenigingslokaal 't Heukske, de kampioenen en jubilarissen gehuldigd van afgelopen jaar 2023.
Bij binnenkomst om 14.30 uur werden wij verwelkomd met een kop koffie en overheerlijke vlaai in het achter gelegen gezellige zaaltje, mooi feestelijk ingericht voor de liefhebbers met echtgenotes en tevens voor de famieleden van de jubilarissen. Na de huldigingen van de kampioenen door de voorzitter, waar de meeste kampioenschappen op naam kwamen van Jos Smeets waaronder het algemeen-en het aangetekend generaal kampioenschap, volgde na een korte pauze de huldiging van de jubilarissen. Als eerste werd bestuurslid Jeu Theunissen voor zijn 40-jarig jubileum gefeliciteerd met een bedankwoordje voor zijn inzet binnen de vereniging als inkorfleider, die vooral tijdens het vliegseizoen veel uren stak in het goed inrichten van het inkorflokaal en mede zorgde dat de manden verzegeld en met hulp van enkele leden in de duivenwagen geladen werden. Ook als de manden na de vluchten terug kwamen, zorgde hij er voor dat deze snel droog in het lokaal gereden werden en met enkele leden "bedrijfsklaar" gemaakt werden voor de volgende vlucht. De voorzitter sprak de hoop uit dat hij dit nog een aantal jaren in goede gezondheid zal doen en zijn echtgenote Nel werd bedankt met een bloemetje dat zij Jeu vaak een aantal uren hiervoor moest missen.
Ook een welgemeend goed woordje volgde voor de tweede 40-jarige jubilaris Ine de Rijck. Zij was ook een aantal jaren bestuurslid in de functie als secretaris en ook als secretaris-penningmeester. Door haar man Louis én zoon Roy, die onder de naam van Ine spelen, worden de goede duiven optimaal verzorgd, waardoor we haar naam vaak in de bovenste regionen van de uitslaglijsten zien en onder de kampioenen terug vinden.
 Ine kreeg naast een bloemetje ook, net als Jeu, een herinnerings standaard uitgereikt.
Als derde jubilaris werd de voorzitter zelf gehuldigd voor zijn vijftig jaar jubileum als verenigingslid en tevens voor zijn vijf en twintig-jarig voorzittersschap van de vereniging. Bij de bestuursverkiezingen werd hij steeds herkozen; een teken dat hij deze functie goed naar ieders tevredenheid uitvoerde! Tevens zien wij hem ook al een aantal jaren als voorzitter van Samenspel de Grensstreek én was hij ook een van de oprichters van vlieggebied Midden Limburg. Ook hiervoor kreeg hij een herinnerings standaard en zijn echtgenote natuurlijk ook een bloemetje die hem steeds hierin gesteund heeft!
Hierna kon een aanval gepleegd worden op het uitstekend verzorgde warm-koud buffet, welke door velen ook voor de tweede maal bezocht werd om het inmiddels leeg geraakte bord nog eens aan te vullen.
Nadat de inwendige mens verzorgd was werd er door sommigen gezellig nageborreld
en tegen de klok van 20.00 uur gingen de laatsten tevreden huiswaarts.
 
 

                                       Gezelligheid troef in 't Heukske.                                                                                     Op de foto zien wij links Jos Smeets, de algemeen- én aangewezen generaal kampioen.
                                                                                                                                                          Naast hem jubilaris Jeu Theunissen met echtgenote Nel.

             

TERUG NAAR OVERZICHT