Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

   PDV Duivensport Reuver.
Mooie overwinning voor Jos Smeets.

In Chateauroux op een afstand van 590 km werden zaterdag om 07.20 uur, bij een zeer krachtige zuidwesten wind, provinciaal 2935 duiven van 238 liefhebbers gelost. Hiertussen zaten 53 duiven van 11 liefhebbers van onze vereniging. Met een gemiddelde snelheid van bijna 109 km per uur viel in onze vereniging om 12.45 uur de eerste duif, zijn eerstgetekende, bij Jos Smeets. Deze werd snel gevolgd door een duif van zijn over buurman: vader Toon Smeets, die zijn drie ingezette duiven alle drie op de prijslijst terug vindt! Op de derde plaats zien wij onze voorzitter Herm Geerlings, gevolgd door Math Nooijen op vier, Jeu Theunissen op plaats vijf en Ine de Rijck op zes. Hier stond de vlucht 19 minuten open
In samenspel de Grensstreek, met 64 duiven van 13 liefhebbers, zien wij Jos ook op de eerste plaats en zelfs de eerste negen plaatsen worden bezet door onze liefhebbers en hier stond de vlucht ruim 21 minuten open voordat de 22 prijzen verspeeld waren.
In vlieggebied midden Limburg werden door 57 liefhebbers 491 duiven ingezet en ook hier is Jos met zijn eerste duif de snelste, gevolgd door Toon op plaats twee, Herm op vier, Math op zeven, Jeu op acht en Ine op tien!
Provinciaal zien wij Jos beginnend op een mooie vierde plaats, Toon op 10, Herm op 16, Math op 23, Jeu op 26 en Ine op 31. Wederom een prima resultaat van onze liefhebbers!
 
 

TERUG NAAR OVERZICHT