LET OP
Overtuig Je of alles goed is.... Bij twijfel niet kopen... Maak duidelijke afspraken over leveringen... gezondheid ..en staat van het gekochte item....
Let extra op als er vooruit betalingen moeten worden gedaan voor verzending van een item....voorkom ongewenste verrassingen...
Ga item halen of onder rembours....

 

 


Van Loon en Heremans-Ceusters duiven

Helaas heeft de heer Wim Hoentjen uit Laren Gld. (gemeente Lochem) moeten besluiten om actief te stoppen met de duivensport.
Een besluit die hij liever niet wilde maken maar de gezondheidsomstandigheden laten het niet toe om de duiven waardig te kunnen verzorgen
 en voor te bereiden voor zijn gelieve midfond en dagfondvluchten.

Een fanatieke liefhebber met een klein hokbezetting en een verzorging gebaseerd op natuurlijke basis.
Dit leverde jaarlijks prima prestaties en een hoog prijspercentages.
In 2017 behaalde de jaarling duivin 304 de 1ste NPO vanuit Bourges tegen ruim 4.200 duiven in Afdeling 9 Oost Nederland.
De duivin is een eigen kweek uit de Van Loon en Heremans-Ceusters duiven die jaren geleden zijn gehaald bij Eijerkamp in Brummen.

De heer Hoentjen biedt zijn duiven te koop aan met veelal de bloedlijnen Van Loon en/of Heremans-Ceusters.
Tussen deze duiven zitten eveneens vijf nazaten van de 304. Na een prima vlieger zorgde de duivin eveneens voor goede nazaten geschikt voor de midfond en dagfond.

Mocht u interesse hebben in een duif of meerdere duiven van G.W. Hoentjen neem gerust telefonisch contact op: 0573 401 259.