Nieuw
 


Overtuig Je of alles goed is.... Bij twijfel niet kopen... Maak duidelijke afspraken over leveringen... gezondheid ..en staat van het gekochte item...voorkom ongewenste verrassingen....
 

 

 

Gelegenheidsduiven Wijchen, hét adres voor uw speciale dag!

Wij vliegen enkel met (geringde) goed getrainde postduiven, die goed verzorgd worden en absoluut géén moeite hebben om hun hok terug te vinden. Daarbij dragen al onze duiven naast hun vaste voetring ook een telefoonring en staan zij onder medisch toezicht bij een dierenkliniek. Onze duiven vliegen voornamelijk in de regio Gelderland tot +/- 50 km hemelsbreed rondom Wijchen, zo zijn ze altijd weer snel thuis en zijn gevaren als slecht weer onderweg - roofvogels of ander hinder zo beperkt mogelijk. Alleen echte (goed getrainde) postduiven kunnen hun hok weer feilloos terug vinden en zullen nooit op de locatie blijven waar ze vrij gelaten worden. Wij zijn lid van de NPO (Nederlandse Postduiven Organisatie) en daarom zijn al onze duiven ook correct geringd met een vaste voetring.

Tarieven voor het huren van onze duiven:

- 2 duiven geleverd in mand naar keus € 30,- euro
Voor elke duif extra € 10,- euro

- 7 duiven gezamenlijk in één mand € 55,- euro

- Combinatie lossing, 2 duiven geleverd in mand naar keuze + een grote mand met 7 duiven voor een groepslossing € 70,-

Verhuur en mogelijkheden

U kunt de duiven en mand bij ons thuis afhalen op afspraak.
U betaalt het totaalbedrag voor het huren van de duiven vooraf per bank of contant bij het afhalen van de duiven + een borg van € 20,- voor de mand die geretourneerd wordt bij het terugbrengen van de mand. Het terug brengen van de mand is mogelijk in overleg, de volgende dag of andere dag met duidelijke afspraak. Eventueel is terug bezorgen van de mand middels pakketpost tegen eigen kosten met track and trace ook mogelijk.

U kunt er ook voor kiezen alles aan ons over te laten.
Wij komen dan op de afgesproken tijd en datum naar de opgegeven locatie toe en begeleiden het loslaten van de duiven. Indien gewenst kunnen wij de duiven ook aangeven in de hand. Bij de totaalprijs komen dan de gereden kilometerkosten + een bedrag van 10,- euro. Let op: dit is beperkt mogelijk i.v.m. beschikbaarheid van ons, wij gaan graag met de duifjes op pad maar combineren alles met onze eigen werkzaamheden. Vroegtijdig reserveren is aan te raden om teleurstelling te voorkomen!

- Al onze prijzen zijn all-in ,geen extra bijkomende kosten als enkel eventuele kilometerkosten.
- Het eventueel oefenen met loslaten vooraf om te oefenen, is kosteloos mogelijk bij ons.
- Bij aanvraag van onze duiven, kunt u zelf kiezen welke mand u wilt gebruiken. Dit kunt u laten weten bij de aanvraag. Dit zit bij de prijs in en kost u dus niets extra.
- Kiest u voor kwaliteit en goed getrainde postduiven, service en ervaring, dan vliegen mijn witte en zwarte duiven bijzonder graag voor u!
- Klantvriendelijkheid, Service, Diervriendelijk, Professioneel en bovenal ruime ervaring zijn de speerpunten van Gelegenheidsduiven Wijchen, uw speciale dag is onze grootste zorg.

Onze hagelwitte en gitzwarte postduiven vliegen enkel mits de weersomstandigheden het toelaten tussen Februari t/m November, om deze reden staan wij graag weer voor u klaar vanaf 1 Februari 2017.

Uiteraard vliegen onze duiven ook op zon en feestdagen!

'' Gelegenheidsduiven Wijchen ''

Tel.: 024 - 785 178 2
Mob.: 06 - 57 104 538