LET OP
Overtuig Je of alles goed is.... Bij twijfel niet kopen... Maak duidelijke afspraken over leveringen... gezondheid ..en staat van het gekochte item....
Let extra op als er vooruit betalingen moeten worden gedaan voor verzending van een item....voorkom ongewenste verrassingen...
Ga item halen of onder rembours....

 

 


Zoon uit 1e “NPO” Issoudun 2022 afdeling 5

Op de veiling van Toppigeons wordt een directe zoon van de Kruk van Aren en Marcel Molenaar uit Herkingen aangeboden. Deze vader zoon combinatie zijn de Keizer kampioenen 2022 van het Samenspel Zuid Hollandse Eilanden.
Speciaal voor de veiling van hun vereniging de Luchtbode schenken zij een late jonge duif `22-8422071(vermoedelijk een doffer) uit de Kruk `21-1154941.
1e NPO Issoudun
Deze blauwe jaarling doffer vloog op zijn debuut op de dagfond op 24 juli gelijk de 1e “NPO” Issoudun van Afdeling 5 tegen 4129 duiven.
Dat het geen eendagsvlieg was liet hij heel het seizoen al zien. Hij vloog dit jaar 11 prijzen en werd 6e Generale asduif van het samenspel.(De laatste 2 oude duiven vluchten niet meer gespeeld)
De vader van de `941 komt rechtstreeks bij Co Verbree uit Putten vandaan en is een kleinzoon van de bekende Geeloger van Koen Minderhoud. De moeder van de 941 komt rechtstreeks bij Ronald Traas vandaan. Deze komt uit zijn 1e NPO Bordeaux x dochter Geeloger Koen Minderhoud x Alexia Hooijmans x duivin van Simon van Hoeve uit de Macho 271 x de 260 welke een 1e provinciaal Pont St.Max won.
Meer informatie over deze late jonge duif vindt u op de site van Toppigeons – Veiling Herkingen.
https://auctions.toppigeons.com/Home/TppBonAuctionItem/tabid/115/auctionItemId/48178/Default.aspx
T/m vrijdag 18 november 2022 kunt u via de site op de duif bieden.