Terug naar startpagina

 

Beste duivenliefhebbers,


Vorige week werd een bericht geplaatst op duivenmarktplaats met de mededeling dat mijn man en mijn vader, Martijn Oomen, opgenomen was in het ziekenhuis.
Twee weken hebben we de hoop gehad dat de medische situatie zodanig zou verbeteren dat Martijn zijn hart het zelf weer over kon nemen van de medische apparatuur.
Helaas bleek dit gisteren niet mogelijk. Tot ons grote verdriet is Martijn op 31-01-2018 overleden.
De duivensport was al jaren Martijn zijn passie. Hij maakte immers van zijn hobby ook zijn beroep. In zijn vrije tijd was hij ook graag met de duivenwereld bezig en zoals jullie weten zeer
actief op duivenmarktplaats. Het beantwoorden van jullie vragen deed hij met groot plezier. Het bracht hem ook uitdaging om zichzelf telkens weer te blijven verdiepen.
Het verlies van Martijn is voor ons erg onwerkelijk en een leven zonder hem kunnen we ons dan eigenlijk ook niet voorstellen. We zullen hem heel erg gaan missen.
Martijn had graag gewild dat we zijn duiven zouden verzorgen zoals hij dat zelf ook altijd deed. Dit zullen we dus zeker blijven doen. Zo zullen wij toch ook een beetje betrokken blijven
in "zijn duivenwereld" wat ons op een manier ook weer troost biedt.
We hebben jullie hartverwarmende berichten gelezen tijdens Martijn zijn periode in het ziekenhuis. Daar willen we jullie voor bedanken.
Ook willen we jullie bedanken voor de belangstelling die jullie de afgelopen jaren getoond hebben in de rubriek "vraag het Martijn". We weten dat dit zeer gewaardeerd werd door Martijn.

Cora en Caroline Oomen


 

 

vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina