Terug naar startpagina

 

Wie heeft ervaring met natuur kruiden
 groet kees


Beste kees,
Met natuurkruiden voor duiven kun je eigenlijk niets verkeerds doen. U kunt er niets fouts mee doen. Het stimuleert vaak hun gezondheid en is goed voor de darm flora. U kunt dit het beste 2x per week toedienen via water. Naturalina van natural is een goede en betaalbaar product. Dit gebruik ik zelf altijd. Kan ook tijdens kweek en vliegseizoen gegeven worden. Maar onthoudt wel dit is geen medicijn of wondermiddel. Het is gewoon om hun gezondheid een extra zetje te geven,
en de benodigde vitaminen binnen te krijgen.

Wat betreft kruiden etc geef ik al jaren en geen dierenarts mits het nodig is. Raad aan om in de kringloop een kruidenboek te kopen en dit is goed te lezen. Heb zelf dat van mellie uyldert gelezen en ook het boek uit de apotheek van God waar nuttige Info in staat. Maak ook zelf de fles van gust zeker aan te raden en vrij goedkoop.
 Succes
Gupke.


Beste.

Over de vraag van de kruiden kan ik mededelen dat etherische oliŽn een betere werkzaamheid hebben dan kruiden.
Etherische oliŽn zijn een concentraat gemaakt van kruiden. Hieronder zal ik proberen uit te leggen hoe dit werkt.
van etherische oliŽn is geweten dat ze bacteriŽn, parasieten schimmels en zelfs virussen kunnen doden.
Etherische oliŽn bevinden zich in planten. Zo zijn over twee honderd miljoen jaar, dat is zolang als deze planten bestaan, deze stoffen door de plant zelf ontwikkeld om haar te beschermen tegen bacteriŽn, virussen, parasieten en schimmels.
Homeostatische Intelligentie noemen we dat : de plant die zich zelf heeft aangepast om in haar milieu en omgeving te kunnen overleven en zich te beschermen tegen kiemen
(die dus ook op deze aardbol tot ontwikkeling willen komen en zich ook willen overleven).
Dus de planten hebben die stoffen aangemaakt en in die mate dat die bacteriŽn, virussen, parasieten, schimmels een zekere analogie vertonen met die welke ons bedreigen, kunnen we hiermee dus ook onze duiven voordeel mee doen.
Het geluk wil dat daar duiven er heel wat raakvlakken met besmettingen van planten zijn. Hierdoor kunnen etherische oliŽn een belangrijke bijdrage leveren in de gezondheid van onze duiven, zonder antibiotica te gebruiken.
Zelf gebruiken we al jaren een verzuringsproduct in de winter waaraan etherische oliŽn zijn toegevoegd. (Totaalvitaal) en in het vliegseizoen een product wat alleen uit etherische oliŽn bestaat met een spectaculaire werking tegen luchtweg infecties, en wat tevens een goede werking heeft tegen de jonge duiven ziekte. (Luchtwegvitaal).
Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het gebruik van etherische olieen
een betere werking heeft dan het gebruik van alleen kruiden.
Ik heb diverse collega duivenvrienden deze producten geadviseerd
 en allen hebben een significante verbetering van hun resultaten gemeld.
Met vriendelijke groet,

vragen antwoord bedankt voor de goede tip en ook niet duur Totaalvitaal
groet kees

 

 

vragen-Antwoorden via info@duivenmarktplaats.nl

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina