LET OP
Overtuig Je of alles goed is.... Bij twijfel niet kopen... Maak duidelijke afspraken over leveringen... gezondheid ..en staat van het gekochte item....
Let extra op als er vooruit betalingen moeten worden gedaan voor verzending van een item....voorkom ongewenste verrassingen...
Ga item halen of onder rembours....

 

 

Privacy verklaring Duivenmarktplaats.nl / Doevepeet.nl

 

 • In verband met de AVG (wet op de privacy) zijn wij verplicht jullie er op attent te maken dat jullie, door het insturen van een advertentie, toestemming geven dat wij jullie mailadres en/of telefoonnummer inclusief woonplaats mogen plaatsen bij de advertentie. 

 • Tevens slaan wij de advertentie en mail op op onze server gedurende 90 dagen, zodat wij op een later tijdstip deze gegevens eventueel in kunnen zien.  
  Persoonsgegevens behorende bij banneraanvragen, veilingen en schenkingen worden langer bewaard, zodat wij ten alle tijden gegevens in kunnen zien en terug kunnen zoeken. Wij gebruiken deze gegevens enkel voor het doel waarvoor ze opgeslagen zijn.  

 • Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden, zonder toestemming.  
   
  Wat is een persoonsgegeven? 
  Persoonsgegevens zijn alle gegevens aan de hand waarvan een persoon kan worden ge´dentificeerd. 
   Een persoon kan worden ge´dentificeerd als degene die het persoonsgegeven gebruikt de persoon kan identificeren zonder een bijzondere inspanning te leveren. 
  Hierbij kun je denken aan naam- en adresgegevens. 
  Als persoonsgegeven worden voor ons ook beschouwd e-mailadressen, telefoonnummers en bijvoorbeeld IP-adressen en ringnummers van duiven waarmee wij een telefoonnummer kunnen opzoeken. 
    

Met sportieve groet team Duivenmarktplaats 

Peter, Samantha en Erik